Fashion & Travel Magazine Sonbahar 2017 Sayısı Çıktı

Hareketli biryazı geride bıraktık. Bir önceki yıla göre daha huzurlu ama iki bayramın da olmasıyla bol tatilli bir yaz oldu. Eylül’ün gelmesiyle, herkes okuluna, işine döndü. Yaz rehaveti bitti.

Sonbahar, modada yeni bir sezonun başlangıcını simgeliyor. Bu sayıda size hem moda koleksiyonlarından örnekler, hem de trendlerle ilgili bir dosya veriyoruz. Kadın, erkek trendleri ve haute couture koleksiyonlarından örnekler bulacaksınız. Salvatore Ferragamo’nun yeni kadın ayakkabı koleksiyonunun tasarımcısı Paul Andrew ile yaptığımız röportajı da ilginç bulacaksınız.

Yaz aylarında ara verdiğimiz sanatfaaliyetleri de sonbaharda hızlı bir başlangıç yapar. Eylül ortasında tarihleri bu yıl öne çekilen Contemporary İstanbul ile sanat açlığımızı gidermeye başlayacağız. Fashion&Travel olarak size bu sayıda iki tane sanat röportajı hazırladık. Beyoğlu’nda birtasarım sokağı oluşturan Hacer Salman ve birlikte bir kitap çıkaracak olan ressam Barış Sarıbaş ve şair Aaron Brooks konuklarımız.

Bu arada sonbahargezilerini de unutmadık. Kişiye Özel Tatil Tasarımı ile ilgilenen turizm şirketleriyle ilgilibiryazı hazırladıksize. Bunun dışında, Doğru Tatili Planlamanın İpuçları ve Adrenalin Yüklü Tatil Destinasyonları gibi konular da işledik. Sonbahar için ideal bir tatil yeri olan Fas da konularımız arasında.

Ve hepsi bu kadar değil. Dergide ilginizi çekecek daha pek çok konu bulacağınızı umuyoruz. Hepinize iyi bir sonbahar mevsimi diliyoruz.