Mobilyada Moda, Sanat ve Tasarım
Ayn Design, moda, sanat, tasarım ve konforu dekorasyonda bir araya getiriyor. Shoınıroom’unda ağırlıklı olarak İtalyan markaları bulunduran Ayn Design, projelerde yerli üretimleriyle de geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

“Günümüz koşullan içerisinde yaşam alanları, kaliteli konforu yaşatmak ve tamamen kişiye özel olmalı, işte burada sanat devreye giriyor” diyen Ayn Design’m kurucusu Eren Adalı, showroom’undaki ürünlerin her birinin kendi tarzında kalitesi ve farklılığıyla uzun süredir var olan markaların seçkin koleksiyonlarına ait olduğunu dile getiriyor.
Ayn Design, Bebek’teki bir evde dönemin modern izlerini brütalist, dışa vurumcu ve zıtlıklarla yeniden vurguladı. Mobilya ve aksesuar seçimleri ise evde var olan malzeme ve strüktür kurgusunu daha okunur bir hale getirmek için yapıldı.
Evin kendi dokusu ile ev sahiplerinin yaşam alanlarındaki seçimlerini konforlu, kullanışlı olarak seçerken bir o kadar da zıtlıklarla vurgulayarak sıra dışı mekanlar oluşturuldu. Brüt beton uygulaması yapılmış duvarlar, çelik konstrüksiyonlara ve epoksi yer kaplamalarına, sanat eserlerini, antikaları, klasik varaklı mobilyaların yanında modern mobilyalar kombinlendi.
Böylece her alanda güçlü, güçlü olduğu kadar da esprili bir etki yaratmak amaçlandı.
Yerli üretimle beraber birçok farklı İtalyan markanın bir arada kullanıldığı salonda, ejderha başlı kolları ile göze çarpan siyah Fratelli Boffi koltuk, oniks sehpalı kahverengi Fratelli Longhi marka kanepe, mermer, cam ve murano ayakların tasarımcı tarafından bir araya getirildiği Reflex Angelo yemek masası ile turuncu ve siyah deri örgülü ahşap Oak marka sandalyeler birbirini tamamlıyor. Francesca Granchi tasarımı Sigma L2 marka apliklerle tamamlanmış olan Roberto Giovannini marka ahşap örgü ayna, Ludovica Mascheroni imzasını taşıyan tamamen deri giydirilmiş koyu yeşil dresuar ve Ceramiche dal Pra aksesuarlar ile bir arada kullanılmış.

