Yıldız Tozu – ASHLEY PARK
Moda, sinema ve müzik dünyasının ikonik karakterlerinden olan ve kendine özgü kişisel tarzıyla dikkat çeken Ashley Park, günümüzün yükselen yıldızlarından. Popüler oyuncu, Tony, Grammy ve Critics Choice ödüllerine aday gösterilmiş 10 parmağında 10 marifet olan bir yıldız. En çok Netflix’in popüler dizileri ’Emily in Paris’ ve ‘Beef’ ile tanınıyor. Yaz aylarındaysa ilk kez başrolde yer aldığı ve Çin’e giden dört arkadaşın başından geçenleri anlatan ]oy Pide’ filmi vizyona girdi. Şimdi de Pandora’nın yeni Global Marka Elçisi olarak moda dünyasında yerini aldı.
Kore kökenli 32 yaşındaki Amerikalı Ashley Park, oyunculuk kariyerinde son yıllarda yükselişte… Broadway’de ‘Mamma Mia’, ‘Mean Giriş’ ve The King and I’ gibi önemli prodüksiyonlarda yer aldığında sektörün dikkatini çekmişti. Asıl çıkışını ise Netflix’de yayınlanan ‘Beef ve özellikle de ‘Emily in Paris’ dizileriyle yaptı. ’Emily in Paris’ dizisinde Mindy karakterine hayat veren Park, akıcı Fransızca’sı ve Edith Piafın ‘La Vie En Rose’ ve BTS’nin ‘Dynamite’ ve Mon Soleil’ şarkılarını seslendirmesiyle Fransızlar’ın hayranlığını kazanmıştı. Google’de Ashley Park ile ilgili en çok yapılan arama, gerçekten Fransızca bilip bilmediği ve şarkıları gerçekten seslendirip seslendirmediği olmuş. Merak edenlere duyurulur; orta okul ve lisede Fransızca almış olsa da, dile o kadar hakim değil. Ama dizideki ses ona ait. Çok çalıştı ve bizi çok iyi derecede Fransızca bildiğine inandırdı! Onun Broadway’de tecrübe kazandığını unutmayalım. Sırada ne var? Yaz aylarında Amerika’da vizyona giren ‘Joy Ride’ filminde ve yakında gösterime girecek olan Hulu dizisi ‘Murders in the Building’de de önemli rollere sahip Ashley Park. Son olarak biraz farklı bir rolde izliyoruz onu. Ashley Park, dünyanın en büyük mücevher markası olan Pandora’nın yeni Global Marka Elçisi olarak moda dünyasında yerini aldı. Onu Pandora’nın reklam kampanyalarında görmeye hazır olun.
Mücevher Yüzü
İlk Pandora bilekliğini çocukken bir doğum gününde hediye olarak aldığını ve o zamandan beri sakladığını söyleyen Ashley Park, “Bir sanatçı olarak Pandora’nın benzersiz yaratıcı dünyasına ve her anıyı hikayeleştirerck eşsiz kişisel tarz seçenekleriyle kişiye özel kılmasına hayranım. El yapımı elmaslarla süslenen mücevherle hem özel günlerde, hem de her ana uyum sağlayabilecek günlük tasarımlar kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan bir markanın parçası olduğum için minnettarım ve kendi tarzımı Pandora’yla ifade edebileceğim için mutluluk duyuyorum. Pandora ile çalışmak gerçekten büyük bir onur” diyor.
İLK BAŞROL
Joy Ride’a dönecek olursak… Film, ‘Crazy Rich Asians’ın yazarlarından Adele Lim’in projesi. ‘Bridesmaids’ ve ‘The Hangover’ tarzında bir komedi filmi bu. Çin’e birlikte giden dört arkadaşın başından geçenleri anlatıyor. Uzak doğu kökenli bir senaryo yazarı, yönetmen ve başrol oyuncularından oluşan ekibiyle büyük bir stüdyo tarafından çekilen bir film için sıra dışı. Ashley Park içinse ilk başrol. Onun yıldızı daha yeni parlıyor. Önümüzdeki yıllarda adından çok söz ettirecek.